Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)
Analýza konceptu restaurace Podolka
 (Barbora Pospíšilová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
 (Anna Votočková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace
 (Kateřina Heroutová)

2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/25733 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
 (Lucie Kondelíková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gt7pu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
 (Matěj Vimr)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/wzqm0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán pro založení pizzerie ve stylu fast food
 (Polina Ivanchenko)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/j3l40/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
 (Martina HÁJKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hbu6vd// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)