Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
SýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
(Adam Slavík)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
(Barbora HNÍZDOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita zeleného ječmene
(Veronika LORENCOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah flavonoidů u vybraných zástupců čeledi hluchavkovitých
(Klára Jelenová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ikwykq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub
(Marcela Hádrová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh8oly// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma