Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Lucie Kubátová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
 (Adam Slavík)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
 (Barbora HNÍZDOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita zeleného ječmene
 (Veronika LORENCOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita a obsah flavonoidů u vybraných zástupců čeledi hluchavkovitých
 (Klára Jelenová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ikwykq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub
 (Marcela Hádrová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh8oly// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma