Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bezlepková mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
 (Veronika Přepechalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
 (Zuzana Fenclová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma