Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Bezlepková moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
(Petra DVOŘÁKOVÁ)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
(Zuzana Fenclová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
(Petra DVOŘÁKOVÁ)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma