Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Podolka

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Analýza konceptu restaurace Podolka
 (Barbora Pospíšilová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Theses on a related topic

Analýza konceptu restaurace Podolka
 (Barbora Pospíšilová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
 (Adam Psota)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Theses on a related topic

Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
 (Lucie Červenková)

2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Theses on a related topic

PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
 (Nikola Dufková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/tuidae/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic

Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
 (Kristýna KULHÁNKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//c8a5eu// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - němčina | Theses on a related topic

Italská gastronomie v České republice
 (Tereza Hronová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Řízení kvality služeb v gastronomii
 (Adéla Rieszová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)