Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomické trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Transfer of professional development to classroom teaching. An analysis of professional development courses at the University College of Teacher Education in Vienna, Austria.
(Martin Klein)2020, Disertační práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wleb1/ | Sociology / | Práce na příbuzné téma
Fast food a obézne deti
(Nikola Kozelková)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/egypy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
(Adela Džambová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47795 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
The use of online technologies for the development of digital competencies in the teaching of the English language in the 9th grade at primary schools of Prague 5
(Eva KADLECOVÁ)2024, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//qmw0d2// | Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání / Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání / Technika a praktické činnosti se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
The Development of the Portrayal of Extraterrestrials in the Invasion Science-fiction Literature over the past Century: From H. G. Wells's The War of the Worlds and A. C. Clark's Childhood's End to Stephenie Meyer's the Host
(Jan Svoboda)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xxsu3/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství anglického jazyka pro základní a jazykové školy | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma