Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
(Alena Luptáková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uqx9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
(Tereza GORENČÍKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Práce na příbuzné téma
Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
(Kateřina Košťálová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
(Ivana Ružičová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby
(Daniel Korcsmáros)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vylrm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA MINORITNÍCH ETNICKÝCH KUCHYNÍ A ICH VLIV NA REGIONÁLNÍ
(Martin Rehák)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/6je2tc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
(Alena Luptáková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uqx9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma