Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
(Ludmila Rejšková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10395 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
Slow - Food v rámci nových trendů v gastronomii
(Leona Táborská)2012, Bakalářská práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha
• http://theses.cz/id//vzsjfg// | Hospodářská politika a správa / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Slow Food a jeho potenciál v České republice
(Markéta KRATOCHVÍLOVÁ)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//blkegr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma