Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Genetics of host-pathogen interactions in the cereals-powdery mildew fungus (Blumeria graminis) pathosystem
 (Eva JANÁKOVÁ)

2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2fz5b9// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Theses on a related topic

Genomika vnášení cizích genů do pšenice
 (Elodie REY)

2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1xgf8r// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Theses on a related topic

Vyhodnocení obsahu přístupných forem fosforu u pšenice ozimé v závislosti na různých systémech hnojení
 (Miroslava Brodská)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ev0igc// | Pěstování rostlin / | Theses on a related topic

Listová hnojiva v agrotechnice ozimé pšenice a jarního ječmene
 (Markéta Snopková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uguw6e// | Pěstování rostlin / | Theses on a related topic

Role cytokininů v odpovědi na abiotický stres u ječmene a pšenice
 (Cintia MARCHETTI)

2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uuiao7// | Biochemie / | Theses on a related topic

Výživa pšenice ozimé hořčíkem a následný vliv hořčíku na kvalitu produkce
 (Filip Filgas)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rq2x7f// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Stanovení vitaminu E v odrůdách pšenice s odlišným zabarvením zrna
 (Markéta Veverková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gx37b0// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Studium bílkovinného komplexu zrna pšenice a ječmene po aplikaci dusíku a síry.
 (Barbora Kotková)

2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sxeow6// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Dlouhodobý vliv různých systémů hnojení na změny obsahů hořčíku v půdě a v zrnu ozimé pšenice
 (Filip Filgas)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fd3hft// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Studium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích
 (Andrea Skácelová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5q9uca// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)