Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

daň z přidané hodnoty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Podvody na DPH - karuselové podvody
 (Karel DĚDEK)

2020, Diplomová práce, Právnická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//0nvek2// | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

Behavioural Approach to Tax Evasion in Selected European Countries
 (Paulína Jalakšová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/84082 | Finance / | Práce na příbuzné téma

Implications of tax evasion on the public budget in South Africa
 (Mishi Shele Bvunzawabaya)

2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2pfvlm// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
 (Emil Žižka)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
 (Thuy Linh Nguyen)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Laboratorní test disasortativního párování u hraboše polního - literární rešerše
 (Pavlína PETRÁSKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j7vvz7// | Biologie / | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
 (Tomáš Kropáček)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)