Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
daň z přidané hodnotyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podvody na DPH - karuselové podvody
(Karel DĚDEK)2020, Diplomová práce, Právnická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0nvek2// | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Behavioural Approach to Tax Evasion in Selected European Countries
(Paulína Jalakšová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/84082 | Finance / | Práce na příbuzné téma
Implications of tax evasion on the public budget in South Africa
(Mishi Shele Bvunzawabaya)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2pfvlm// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
(Thuy Linh Nguyen)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Laboratorní test disasortativního párování u hraboše polního - literární rešerše
(Pavlína PETRÁSKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j7vvz7// | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma