Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alternativní, způbos, stravováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
(Markéta Šimonová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
(Markéta Šimonová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Alternativní stravovací styly u dětí na základních školách
(Anna ŠLICHTOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//7sh4re// | Učitelství pro základní školy / Učitelství výchovy ke zdraví pro základní školy a Učitelství anglického jazyka pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
(Natálie Velecká)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hm2zu/ | Informační studia a knihovnictví / | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Slow food a jeho perspektiva v ČR
(Jakub Cimrman)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Slow Food a jeho potenciál v České republice
(Markéta KRATOCHVÍLOVÁ)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//blkegr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
(Markéta Šimonová)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Identifikace postojů spotřebitelů ke slow tourism
(Martin Ptáček)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149330 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma