Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

alternativní, způbos, stravování

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Alternativní stravovací styly u dětí na základních školách
 (Anna ŠLICHTOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//7sh4re// | Učitelství pro základní školy / Učitelství výchovy ke zdraví pro základní školy a Učitelství anglického jazyka pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
 (Natálie Velecká)

2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hm2zu/ | Informační studia a knihovnictví / | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Slow food a jeho perspektiva v ČR
 (Jakub Cimrman)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8498/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Slow Food a jeho potenciál v České republice
 (Markéta KRATOCHVÍLOVÁ)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blkegr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Identifikace postojů spotřebitelů ke slow tourism
 (Martin Ptáček)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149330 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)