Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tržní koncentraceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj a změny v komoditní vertikále prasata - vepřové maso v Srbsku před vstupem do EU
(Jovana Stojanović)2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gt9bsy// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
(Libor Marčík)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dcr05/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Charakter tržního prostředí komodity vepřové maso
(Sabina Kraváčková)2019, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4aocx3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Možnosti zapojení zemědělského podniku do komoditní vertikály jatečná prasata/vepřové maso
(Vítězslav Škoda)2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7wyy6n// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Vývojové trendy u komodity vepřové maso
(Martin ŠIKÝŘ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kfowda// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
(Liliana Kruntová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Development of the attitude towards meat consumption in Japan
(Annette Bedřichová)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yyfqv/ | Filologie / Japanistika | Práce na příbuzné téma
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
(Barbora Ruffíni)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma