Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tržní koncentrace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Vývoj a změny v komoditní vertikále prasata - vepřové maso v Srbsku před vstupem do EU
 (Jovana Stojanović)

2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gt9bsy// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
 (Libor Marčík)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dcr05/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Charakter tržního prostředí komodity vepřové maso
 (Sabina Kraváčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4aocx3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Možnosti zapojení zemědělského podniku do komoditní vertikály jatečná prasata/vepřové maso
 (Vítězslav Škoda)

2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7wyy6n// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Vývojové trendy u komodity vepřové maso
 (Martin ŠIKÝŘ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kfowda// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
 (Liliana Kruntová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Development of the attitude towards meat consumption in Japan
 (Annette Bedřichová)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yyfqv/ | Filologie / Japanistika | Práce na příbuzné téma

From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
 (Barbora Ruffíni)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)