Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sous vide

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Inovace gastronomického zařízení provozu typu Fast Food
 (Michaela Holubová)

2011, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rrsedy// | Obchod a podnikání s technikou / | Práce na příbuzné téma

Gastronomický portál „Food Tips Brno“
 (Natalia Gigina)

2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iikm9l// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
 (Andrej Schurov)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/qqeoy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
 (Martina Čiháková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
 (Tomáš Kalina)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)