Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Genetické faktory ovlivňující ukládání intramuskulárního tuku u masných plemen skotu
(Monika Žáková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vgnspp// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Analýza asociace polymorfismu UASMS2 v genu leptin s intramuskulárním tukem a marblingem u skotu
(Kristýna Klementová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v70yop// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv výživy na kvalitu intramuskulárního tuku
(Pavla Dundáčková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5cpyy// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv doby obohacování krmiva o nenasycené mastné kyseliny na vybrané parametry jatečné hodnoty prasat se zřetelem na kompozici mastných kyselin intramuskulárního tuku
(Jiří Pantoflíček)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42m765// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem
(Martin Kaňka)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6y5g1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Jana Lainková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Effects of different ageing techniques on beef quality
(Kabir Adesina Taiwo)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp3eoc// | Tropical Farming Systems / | Práce na příbuzné téma