Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
CONSTRAINTS OF CHEESE SMALL-SCALE PRODUCERS IN IMERETI REGION OF GEORGIA: MIDDLEMEN THE CAUSE ROOT OR NOT?
(Pacifique Ingabire)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q4lmty// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
(Radka Smržová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Alena Pavlíčková)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Jaroslav Kylián)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rpcmc/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
(Radek OLIVER)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0en3hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Aneta Kozová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/7cordu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma