Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sýry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
CONSTRAINTS OF CHEESE SMALL-SCALE PRODUCERS IN IMERETI REGION OF GEORGIA: MIDDLEMEN THE CAUSE ROOT OR NOT?
 (Pacifique Ingabire)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q4lmty// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma

Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
 (Radka Smržová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6463/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Stravovací návyky budoucích gastronomů
 (Alena Pavlíčková)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Stravovací návyky budoucích gastronomů
 (Jaroslav Kylián)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rpcmc/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
 (Radek OLIVER)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0en3hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Aneta Kozová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/7cordu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
 (Elizaveta Kuznetsova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
 (Tereza Druláková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)