Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HodyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
(Kateryna Siednieva)2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
GASTRONOMICKÉ AKCE – PODPORA PRODEJE VE VYBRANÉ FIRMĚ
(Lucie Blažková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//4rgjnz// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Organizování a zajišťování gastronomických akcí
(Milan Jura)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/php6m/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Potenciál gastronomických akcí v České republice
(Klára Coufalová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79284 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
MANAGEMENT SPECIÁLNÍCH GASTRONOMICKÝCH AKCÍ
(Edith Vodová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/h8iedp/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
HODOVÁ GASTRONOMIE
(Jan Mattuš)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/myajkh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií
(Bettina Asztalos)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pyq0u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
(Kateryna Siednieva)2019, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n7bh5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma