Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bacillus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění
 (Marek Hloch)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vk9mff// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Epidemiologie výskytu alimentárních nákaz v České republice
 (Petra REJZKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hb5lo2// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Výskyt Bacillus cereus v potravinách
 (Jana Podobová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s061w/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma