Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Náhrada sóji v krmných dávkách pro skot
 (Renata Bradáčová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8rn55c// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Analýza plemene Český strakatý skot na vybrané farmě
 (Eva Kusovská)

2009, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r3kc82// | Živočišná produkce kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení výsledků reprodukce dojnic holštýnského a českého strakatého skotu ve vybraných chovech
 (Vít VÁCA)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//scvaef// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Reprodukční vlastnosti českého strakatého skotu
 (Barbora Šitnerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tderbi// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných vlivů na reprodukci dojnic ve vybraném stádě českého strakatého skotu
 (Pavla CIMBŮRKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5x1qu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
 (Barbora Přesličková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0m1orf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemická a senzorická analýza šťávy z plodů šlechtěných odrůd černého bezu
 (Kristýna Ješková)

2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//orepxp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
 (Ilona KOLLÁROVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)