Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Náhrada sóji v krmných dávkách pro skot
(Renata Bradáčová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8rn55c// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Analýza plemene Český strakatý skot na vybrané farmě
(Eva Kusovská)2009, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r3kc82// | Živočišná produkce kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení výsledků reprodukce dojnic holštýnského a českého strakatého skotu ve vybraných chovech
(Vít VÁCA)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//scvaef// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Reprodukční vlastnosti českého strakatého skotu
(Barbora Šitnerová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tderbi// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných vlivů na reprodukci dojnic ve vybraném stádě českého strakatého skotu
(Pavla CIMBŮRKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y5x1qu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
(Barbora Přesličková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0m1orf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chemická a senzorická analýza šťávy z plodů šlechtěných odrůd černého bezu
(Kristýna Ješková)2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//orepxp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
(Klára Mikulíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma