Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení nutričních hodnot jedlého hmyzu cvrčka domácího Acheta domestica
(Jana Honová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6o8zfx// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Ovlivnění vývoje a nutriční hodnoty cvrčka domácího (Acheta domesticus) L. zvýšením podílu bílkovin v krmivu
(Rebeka Ježková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0y0a2w// | Zootechnika / Zájmové chovy zvířat | Theses on a related topic
Nuriční hodnota vybraných druhů masa
(Tereza Košťálová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5zxvzq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Nutriční hodnota krmiv pro koně
(Dana Koudelová)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yc2i84// | Zoorehabilitace a asistenční aktivity se zvířaty / | Theses on a related topic
Nutriční hodnota masozeleninových příkrmů ve výživě kojenců
(Sabina Malcová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//29tuvz// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Výživná hodnota potravy jako základ optimalizace výživy zvěře
(Jan Hrbek)2024, Disertační práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cmnm98// | Lesní inženýrství / Myslivost | Theses on a related topic
Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin
(Tereza Muzikářová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15206/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
(Matouš Pecka)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ttzy8s// | Chov hospodářských zvířat / | Theses on a related topic
Hmyz – složka krmiv pro drůbež: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
(Lukáš Konečný)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0gn36u// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic