Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Natural-based antioxidants in natural rubber compounds
(Nikolai Perminov)2024, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0v8sim// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Přírodní antioxidanty v čaji
(Markéta Štědrová)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zxkiad// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Náhrada vitamínu E v krmivech pro výkrm králíků přírodními antioxidanty
(Jitka Řezníčková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4u4jun// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty - syntetické a přírodní látky
(Veronika MITUROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f8tbhx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření oreganovou silicí na kvalitu kachního masa
(Jana Vítová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//et9snn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
(Kateřina Zemanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Ověření antimikrobiální účinnosti rostlinných silic u biltongu (sušeného masa) antilopy losí (Tarotragus oryx)
(Kristýna Friedlová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o9eote// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
(Barbora Lídlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vrgq4r// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnost inhibice patogenních bakterií v kachním mase pomocí oreganové silice enkapsulované do jílových nanočástic
(Tereza Rychetská)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//txu1d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma