Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
karotenoidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Anthokyany pšenic s barevným zrnem
(Marie Eliášová)2021, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2fvs37// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv hnojení na obsah karotenoidů v pšenicích s barevným zrnem
(Adam Kos)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ll5afp// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy v pšenicích s netradiční barvou zrna
(Marie Míková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2clxrr// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Karotenoidy a fenolické látky barevných odrůd a genotypů pšenice
(Luboš Paznocht)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//icxv23// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
(Alena HEJDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vwsufn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma