Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vitaminu E v odrůdách pšenice s odlišným zabarvením zrna
(Markéta Veverková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gx37b0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Studium bílkovinného komplexu zrna pšenice a ječmene po aplikaci dusíku a síry.
(Barbora Kotková)2018, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sxeow6// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Dlouhodobý vliv různých systémů hnojení na změny obsahů hořčíku v půdě a v zrnu ozimé pšenice
(Filip Filgas)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fd3hft// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Studium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích
(Andrea Skácelová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5q9uca// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Transformace pšenice a ječmene od patogenu odvozenou rezistencí vůči WDV.
(Markéta TRAJEROVÁ)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//krkm3c// | Biologie / Experimentální biologie rostlin | Práce na příbuzné téma