Theses on the same topic (having an identical keyword):
bramboryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
(Barbora Kadavá)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
(Tereza Kvapilová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gomf08// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Farmaceuticky významné přírodní polyfenoly
(Vanda Zindrová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f05r4n// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic