Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ovocný džus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
 (Kateřina Kučerová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
 (Markéta Vrbatová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Veronika Kudinova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Emma-Josefina Klaisnerová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zvuv80// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zjištění obsahu vitamínu C ve vybraném rostlinném materiálu, porovnání vlivů různých úprav na jeho obsah
 (Lucie Kotlandová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//m85nbc// | Přírodopis se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání se sdruženým studiem programu Zeměpis se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Nováková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma