Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Ovocný džusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
(Kateřina Kučerová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
(Jana Vlčková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
(Markéta Vrbatová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
(Veronika Kudinova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
(Emma-Josefina Klaisnerová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zvuv80// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zjištění obsahu vitamínu C ve vybraném rostlinném materiálu, porovnání vlivů různých úprav na jeho obsah
(Lucie Kotlandová)2024, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//m85nbc// | Přírodopis se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis se zaměřením na vzdělávání se sdruženým studiem programu Zeměpis se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
(Karolína Nováková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma