Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení vybraných polycyklických aromatických uhlovodíků metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
(Ondřej Kačerovský)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//87jtbg// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Theses on a related topic
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení reziduí pesticidů v olejnatých semenech pomocí plynové chromatografie s tandemovou hmotnostní spektrometrií
(Tereza Bočková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h7xwho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Experimentální stanovení teplotní závislosti Henryho konstanty ETBE ve vodě s využitím plynové chromatografie
(Patrik Hanák)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//bu0vsm// | Inženýrství a management / | Theses on a related topic
Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Romana Chalupníková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
(Pavel Šmejda)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Obsah tuku a profil mastných kyselin v hmyzích produktech
(Eliška Kučerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jm0k4a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Studium interakce nitridovaných nanočástic železa s organickými polutanty
(Pavel CHUDÍK)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//o8f5f5// | Chemie / Aplikovaná chemie | Theses on a related topic
Monitorování kvality produktů s obsahem kanabidiolu
(Martina KADLÁČKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//bsp3i7// | Biochemie / | Theses on a related topic