Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 32 theses)
Stanovení vybraných polycyklických aromatických uhlovodíků metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
 (Ondřej Kačerovský)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//87jtbg// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Theses on a related topic

Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
 (Tereza Fiantoková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení reziduí pesticidů v olejnatých semenech pomocí plynové chromatografie s tandemovou hmotnostní spektrometrií
 (Tereza Bočková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h7xwho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Experimentální stanovení teplotní závislosti Henryho konstanty ETBE ve vodě s využitím plynové chromatografie
 (Patrik Hanák)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bu0vsm// | Inženýrství a management / | Theses on a related topic

Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Romana Chalupníková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
 (Ilona KOLLÁROVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
 (Pavel Šmejda)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Obsah tuku a profil mastných kyselin v hmyzích produktech
 (Eliška Kučerová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jm0k4a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Studium interakce nitridovaných nanočástic železa s organickými polutanty
 (Pavel CHUDÍK)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//o8f5f5// | Chemie / Aplikovaná chemie | Theses on a related topic

Monitorování kvality produktů s obsahem kanabidiolu
 (Martina KADLÁČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//bsp3i7// | Biochemie / | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 32 theses)