Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Ovocné destilátyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Experimentální studium chování terc-butyl(methyl)etheru ve vodných roztocích vybraných anorganických solí s využitím plynové chromatografie
(Barbora Kocábková)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wfxdil// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných polycyklických aromatických uhlovodíků metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
(Ondřej Kačerovský)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//87jtbg// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Stanovení reziduí pesticidů v olejnatých semenech pomocí plynové chromatografie s tandemovou hmotnostní spektrometrií
(Tereza Bočková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h7xwho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Implementace dekonvolučních metod pro GC/MS data s vysokým rozlišením
(Jiří Novotný)2019, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/n0cu4/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení aminokyselin pomocí plynové chromatografie v kombinaci s plamenově ionizačním detektorem – optimalizace metody
(Šárka Šefraná)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sh73w/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení karboxylových kyselin pomocí plynové chromatografie v kombinaci s plamenově ionizačním detektorem – optimalizace metody
(Aneta Šrajerová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qgfjy/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
(Pavel Šmejda)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah tuku a profil mastných kyselin v hmyzích produktech
(Eliška Kučerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jm0k4a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma