Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Traditional management and its impact on the vegetation of open lowland woodlands
(Ondřej Vild)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pyveg/ | Biologie (čtyřleté) / Botanika | Práce na příbuzné téma
Invaze mahónie cesmínolisté (Mahonia aquifolium) na území města Brna
(Vojtěch Sobotka)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vxcs9/ | Ekologická a evoluční biologie / | Práce na příbuzné téma
Invaze netýkavky žlaznaté (Impatiens glandulifera) v CHKO Blaník
(Kateřina Štorcová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x6dkmg// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné invaze v aluviálních biotopech Odry
(Blanka Jírů)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o9zq5/ | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Invaze druhů rodu celík v CHKO Kokořínsko
(Marcela Novotná)2015, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hj0h6l// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné látky bramborové hlízy
(Stanislava Habrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mo00mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
(Kristina Heřmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3mfrsp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a užitné hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor
(Jana BOUŠKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9ekoej// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
(Klaudie Adamíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma