Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

vláknina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
 (Denisa TOMÁŠKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny
 (Lucie Dvořáčková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x74dnd// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vývoj a analýza sušenek s vysokým obsahem vlákniny
 (Kateřina Prokešová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o25xlj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic