Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bezlepkový chlébKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
(Kateřina Nedomová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
(Jiří Prokop)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Helena Pernicová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u studentů víceletého gymnázia
(David HAVEL)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j3ipd8// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Helena Pernicová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Radka OSINKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv různých odrůd čiroku zrnového na jeho nutriční hodnotu
(Veronika Fořtová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//psrvpd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma