Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezlepkový chléb

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
 (Denisa TOMÁŠKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
 (Helena Pernicová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u studentů víceletého gymnázia
 (David HAVEL)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j3ipd8// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
 (Helena Pernicová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f0pioi// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Radka OSINKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv různých odrůd čiroku zrnového na jeho nutriční hodnotu
 (Veronika Fořtová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//psrvpd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma