Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
 (Tereza Kabelková)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy
 (Oleksandra Ovchynnikova)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//smtnlz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
 (Markéta Kubecová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
 (Barbora Šišmová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv stresu sucha na obsah vitaminu C a antioxidačně působících látek v hlízách brambor
 (Karolína Hebká)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3pb813// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahových látek, zejména vitaminu C u širšího sortimentu jablek během skladování
 (Lucie Přílučíková)

2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zotoin// | Produkční zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující množství vitaminu C v zeleném koření
 (Simona Průchová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uh2y5c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C pomocí moderních analytických metod
 (Eliška Dvořáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//hmtcta// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v ve vybraných plodinách vlivem tepelných úprav.
 (Karolína Nováková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ygbzua// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)