Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Imunochemická a mikrobiologická metoda stanovení plazmatických a erytrocytárních folátů a vliv přítomnosti antifolátových terapeutik
 (Michal Řiháček)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/enrkf/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
 (Barbora Šišmová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
 (Tereza Kabelková)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy
 (Oleksandra Ovchynnikova)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//smtnlz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu vitamínu C v jahodách
 (Hana Gabrielová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//1bwrjq// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C pomocí moderních analytických metod
 (Eliška Dvořáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//hmtcta// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
 (Markéta Kubecová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování ovoce na obsah vitamínu C v produktech z plodů rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)
 (Aneta Štěpánová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4wk8us// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Detekce a stanovení složek kančího pachu metodami senzorické analýzy
 (Lucie Marková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xaldhw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)