Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mastné kyselinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
(Soňa Podholová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
(Josef Soukup)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Application of gas chromatography coupled to various types of mass spectrometric detectors for quality and safety evaluation of selected foodstuffs
(Michal Stupák)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xsq0n7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Využití inverzní plynové chromatografie pro hodnocení povrchových vlastností pevných disperzí
(Dominika Smržová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n1ydqi// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení pekařských výrobků
(Natalie Holovacka)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kyseliny kaprinové a kyseliny laurové s dusičnany na bachorovou fermentaci a produkci metanu in vitro
(Pavla Krausová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bv7j1b// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Mastné kyseliny a jejich potenciál snižovat produkci metanu u přežvýkavců
(Jana Kovářová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jjuzrf// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Porovnání profilu mastných kyselin v tukové tkáni prasat s ohledem na rozdílně obohacené krmivo o nenasycené mastné kyseliny
(Dana Homolková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e3ywyx// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma