Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mastné kyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
 (Soňa Podholová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
 (Zdeněk Řihák)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
 (Josef Soukup)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Application of gas chromatography coupled to various types of mass spectrometric detectors for quality and safety evaluation of selected foodstuffs
 (Michal Stupák)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xsq0n7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Využití inverzní plynové chromatografie pro hodnocení povrchových vlastností pevných disperzí
 (Dominika Smržová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n1ydqi// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení pekařských výrobků
 (Natalie Holovacka)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinace kyseliny kaprinové a kyseliny laurové s dusičnany na bachorovou fermentaci a produkci metanu in vitro
 (Pavla Krausová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bv7j1b// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Mastné kyseliny a jejich potenciál snižovat produkci metanu u přežvýkavců
 (Jana Kovářová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jjuzrf// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Porovnání profilu mastných kyselin v tukové tkáni prasat s ohledem na rozdílně obohacené krmivo o nenasycené mastné kyseliny
 (Dana Homolková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e3ywyx// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)