Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vybraných antioxidantů (kyselina askorbová, kyselina močová) v seminální plazmě
(Petra Drábková)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6tsohl// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma
Kyselina askorbová a její role v reakcích rostlin na stres
(Martina Malinová)2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fwl6y/ | Chemie / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
(Anna Hubáčková)2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Práce na příbuzné téma
Amperometrické stanovení kyseliny askorbové
(Martina Šišková)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qim6b/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace elektrochemického point-of-care biosenzoru pro detekci modelového analytu kyseliny askorbové
(Vendula Szmucová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ccn1x/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Novel Protein Sources from Fruit Juice Industry Wastes
(Petra Svobodová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zzpawv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
(Klára Jégrová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
(Matěj Mach)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
(Nicole Stašková)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma