Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Validace metody pro stanovení přídatných látek v potravinách
 (Tereza Kostková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8lag85// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
 (Jiří Prokop)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//evk7d6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Konzervanty v potravinách
 (Zdeněk Bačovský)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vqx2e/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Přírodní konzervanty potravin
 (Martina Houžvičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
 (Martina Kmeťová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Stanovení konzervantů v potravinách
 (Iveta Škopíková)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hzuxj/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
 (Eva Feldeková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
 (Anna Bambasová)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/91543 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)