Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Validace metody pro stanovení přídatných látek v potravinách
(Tereza Kostková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8lag85// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Konzervanty v potravinách
(Zdeněk Bačovský)2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vqx2e/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Přírodní konzervanty potravin
(Martina Houžvičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Konzervanty přírodního původu jako alternativy siřičitanům v potravinách
(Martina Kmeťová)2016, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ratunc// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Stanovení konzervantů v potravinách
(Iveta Škopíková)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzuxj/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Karboxylové kyseliny jako konzervanty v kosmetických emulzích
(Eva Feldeková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xyt7vb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
(Anna Bambasová)2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91543 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma
Ovoce jako motivace k pohybovým aktivitám v MŠ
(Jana Švrčková)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dk7m2/ | Předškolní a mimoškolní pedagogika / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma