Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
(Monika Ralenovská)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
(Monika Ralenovská)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Subtropické a tropické druhy ovoce zastoupené v české obchodní síti
(Kristýna Dančáková)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uhd2wq// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Ekonometrická analýza nabídky a poptávky vybraných druhů ovoce a jejich výrobků v ČR.
(Štěpán Spilka)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vbujka// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Exotické ovoce v gastronomii
(Jitka Kalinová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/u37ozk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
(Karla Lukaszczyková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
(Štěpánka ZEMANOVÁ)2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
(Veronika BLÁHOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
(Veronika BLÁHOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma