Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sortiment, drobného, ovoce, v, obchodní, síti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
 (Monika Ralenovská)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
 (Monika Ralenovská)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Subtropické a tropické druhy ovoce zastoupené v české obchodní síti
 (Kristýna Dančáková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uhd2wq// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Ekonometrická analýza nabídky a poptávky vybraných druhů ovoce a jejich výrobků v ČR.
 (Štěpán Spilka)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vbujka// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Exotické ovoce v gastronomii
 (Jitka Kalinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/u37ozk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
 (Štěpánka ZEMANOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fier25// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
 (Glindys Virginia Luciano Martinez)

2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)