Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lihovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vybraných složek v ovocném destilátu metodou plynové chromatografie
(Klára SLOUPOVÁ)2019, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//w97i8a// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Uvedení nové značky ovocného destilátu PETROV na trh
(Richard Němec)2008, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/zw9m4/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
(Vít Melichar)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu methanolu v ovocném destilátu
(Jana VESELÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gxcqn2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
(Fabián Šimek)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//drgpdt// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma