Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromatický profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Víno a párovanie vína s jedlom
(Jakub Košút)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Bio víno na Slovensku
(Viktória Škrdlová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13239/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
(Tomáš Ventruba)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12217/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma