Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pšeniceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
(Romana Šebestíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
(Zuzana JANÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vf49zm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
(Romana Šebestíková)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9v1epu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
(Martin Helis)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rnn6af// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
(Adéla ČOŽÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//678hem// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
(Karolina Jiříčková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
(Barbora ČEDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma