Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
(Khatantuul Purevdorj)2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve víně
(Liana Leshchuk)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
(Michaela Vlčková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v produktech minipivovarů
(Michaela SYMONOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f4w9tl// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
(Ivana Huňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma