Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Fermentovaný, masný, výrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
(Iveta Kalousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků
(Taťána Horáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ljy36n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma