Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Fermentovaný, masný, výrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
 (Iveta Kalousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků
 (Taťána Horáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ljy36n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma