Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Mikroextrakce, na, míchací, tyčinceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
(Martina Joklíková)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
(Martina Joklíková)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Chmelení za studena
(Kristyna Bohuslavova)2016, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//qk1krc// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti chmelení piva za studena
(Jana Hlaváčková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0yk1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bioflavouring piv pomocí studeného chmelení za použití českých chmelů
(Martin Gajdušek)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//hlq7p6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
(Karolína Mašková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Isomerace hořkých chmelových kyselin v pivu
(Přemysl Chmelař)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yvoq1m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím disperzní kapalinové mikroextrakce
(Monika Kadrmasová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//qqx9m0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
(Martina Joklíková)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma