Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Mikroextrakce, na, míchací, tyčince

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Chmelení za studena
 (Kristyna Bohuslavova)

2016, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//qk1krc// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti chmelení piva za studena
 (Jana Hlaváčková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0yk1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bioflavouring piv pomocí studeného chmelení za použití českých chmelů
 (Martin Gajdušek)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//hlq7p6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
 (Karolína Mašková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Isomerace hořkých chmelových kyselin v pivu
 (Přemysl Chmelař)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yvoq1m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím disperzní kapalinové mikroextrakce
 (Monika Kadrmasová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qqx9m0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma