Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech
(Eva Pechlátová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mnfvm5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech
(Eva Pechlátová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mnfvm5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma