Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
(Jitka Lukášová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv stresu a nutričních podmínek na metabolismus karotenogenních kvasinek a mikrořas
(Pavlína Sikorová)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//iwa4au// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Výroba tofu a jeho nutriční aspekty
(Andrea Krejsová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dquclh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční hodnoty a stravitelnosti ovsa setého a ovsa černého
(Anna Gergelová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tftgi4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Zdravotní účinky vína
(Klára Líbalová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3vq9lc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
(Michaela NEDUCHALOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ndw4dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma