Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace
(Michal Černoch)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwysct// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
(Vojtěch Růžička)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého
(Antonín Ivan)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oyiso2// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
(Radoslav Mičo)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6f02hh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
(Marek Kubáň)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1kxv6o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
(Helena Valentová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqjgww// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pivovarské technologie v ČR a ve světě
(Pavlína Hambálková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qq2wz3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
(Hana Štefanová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma