Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cider

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace
 (Michal Černoch)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwysct// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby kyselých a spontánně kvašených piv
 (Vojtěch Růžička)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nnuvv0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého
 (Antonín Ivan)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oyiso2// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
 (Radoslav Mičo)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6f02hh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
 (Marek Kubáň)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1kxv6o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie výroby na mikrobiologickou jakost chleba
 (Helena Valentová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cqjgww// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pivovarské technologie v ČR a ve světě
 (Pavlína Hambálková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qq2wz3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
 (Hana Štefanová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4m7wk8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)