Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
probiotikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kysané mléčné výrobky ve výživě dospělých
(Roman MEZEY)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ed6o8w// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
(Anton Miroshnichenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
(Sára HONZEJKOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
(Lucie ŠEBÍKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2upjfg// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma