Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

probiotika

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kysané mléčné výrobky ve výživě dospělých
 (Roman MEZEY)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//ed6o8w// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
 (Anton Miroshnichenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/5r7ntt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
 (Sára HONZEJKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tm1ota// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
 (Lucie ŠEBÍKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2upjfg// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)